Fast & Furious

Zelf een custom Vespa ontwerpen

Wie een scooter wil waar er geen tweede van te vinden is, moet deze custom maken. Stel je eigen scooter samen om dit voor elkaar te krijgen. Wat je misschien wel weet is dat er heel veel mogelijk is als het gaat om accessoires voor scooters. Daardoor is het dus ook goed mogelijk om een eigen combinatie van dingen te maken en op die manier te zorgen dat jouw scooter anders wordt dan alle andere die je op de weg ziet. Dat is bijvoorbeeld interessant wanneer het gaat om de bekende en veel verkochte modellen.

Een Vespa, maar dan anders


Een leuke optie om aan te werken is je eigen Vespa. Stel je eigen custom Vespa samen om op die manier te zorgen dat deze eruit spring ten opzichte van alle anderen. Er zijn zeer veel verschillende dingen die je kan doen waarmee je echt iets leuks kan maken. Dit gaat ook veel verder dan alleen maar het kiezen van een mooie kleur zoals dit je door de fabrikant wordt aangeboden. Er zijn allerlei zaken die je precies naar wens kan doen. Dat is zeker ook leuk om te doen als je zelf een Vespa wil.

Vespa

Allerlei accessoires laten monteren


De gemakkelijkste manier om de Vespa custom te maken is door allerlei accessoires eraan te laten toevoegen. Het is bijvoorbeeld leuk om te bekijken of je een voor- of achterdrager mooi vindt. Bovendien kan je daarmee de bruikbaarheid van je scooter ook flink vergroten. Dit is slechts een voorbeeld. Er zijn natuurlijk allerlei accessoires die je kan toevoegen waarmee je je scooter allerlei nieuwe functies geeft. De keuze is zo groot, dat het slim is om hier hulp bij te vragen. Dat doe je bijvoorbeeld door er met kenners over te praten om alles goed te ontdekken.

Zwarte onderdelen maken het af


Custom maken va een scooter draait niet alleen maar om accessoires. Het draait ook om kansen zien bij de extra opties. Een voorbeeld daarvan is een black pack. Dit is een manier om een heel groot aantal onderdelen niet in metaal, maar in het zwart laten af te werken. Daardoor verandert heel het uiterlijk van je scooter. Dit kan er eigenlijk dus ook nog beter voor zorgen dat je met iets bijzonders aankomt. Het is mogelijk om dit goed te combineren met de mooie kleuren waarin de scooters geleverd kunnen worden door de fabrikant zelf.

Alles laten aanpakken


Het hangt natuurlijk vooral van je eigen wensen en eisen af wat je allemaal wel en niet wil laten doen aan je Vespa. Heb je eens echt zin om er iets bijzonders van te maken? Pak dan gewoon alles aan. Het zal dan bijna aanvoelen alsof je de scooter zelf hebt gebouwd. Erg ver zit het daar natuurlijk ook niet meer van af wanneer je op deze manier aan het werk gaat. Het is leuk om te kijken hoe ver je hiermee kan gaan en wat dit je allemaal oplevert. Je hebt in ieder geval een bijzondere scooter.

Mooie Vespa

De kenner laten helpen


Wel is het aan te raden om niet alles helemaal alleen te doen. Laat het monteren bijvoorbeeld over aan een echte specialist. Wanneer je dit door de monteur laat doen, weet je namelijk zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Bedenk je ook dat dit een stuk veiliger voor jou en je medeweggebruikers is. Daarnaast kan je alle accessoires die je laat monteren natuurlijk ook veel beter gebruiken als ze optimaal zijn aangebracht. Dat zijn allemaal zaken die een belangrijke rol spelen. De monteur kan daarnaast natuurlijk ook handige adviezen bieden om je scooter aantrekkelijker te maken.