29 november 2021

Wilt u beginnen aan uw scooter rijbewijs in Utrecht?

2 min read

Ik heb 1,5 jaar geleden mijn theorie-examen gehaald en daar ben ik heel blij mee. Alleen door corona is het heel druk om je scooter rijbewijs te halen omdat iedereen wilt. Omdat het zo druk was heb ik niet de kans gehad om mijn scooter rijbewijs in Utrecht te halen jammer genoeg. Nu moet ik ook mijn theorie opnieuw doen omdat hij niet meer geldig is. Ik was opzoek naar een site waar ik een pakket kan kopen waarbij ik een theorie cursus kan doen en het theorie-examen + een praktijkexamen. Ik kwam terecht op de site bromo.nl waar ze verschillende soorten pakketten hebben zoals scooter theorie + 4 lessen + cursus. Je hebt veel verschillende locaties maar ik wil mijn scooter rijbewijs in Utrecht halen omdat dit het dichtstbijzijnde is. Op de site stond ook beschreven dat de cursus 5 uur duurt met korte pauzes, en dat de cursus op een effectieve manier wordt gegeven waardoor 90% van de kandidaten slagen. Ze leggen het mondeling en met beeld uit. Als ik zou zakken voor mijn theorie-examen zou ik alleen moeten betalen voor het examen en niet de cursus dat is ook heel fijn. Op de site kon ik mijn keuze aanklikken en al gelijk reserveren. Ik heb gekozen voor theoriecursus + theorie-examen + praktijkexamen voor €435. Er wordt eronder beschreven dat als ik mijn theorie-examen heb behaald, we in overleg met de cursist praktijklessen en het praktijkexamen inplannen maar dat het afhankelijk is van het cbr. Ik hoop dat ik kan afrijden op mijn 16e verjaardag over 5 weken dat is echt het perfect cadeau om mijn scooter rijbewijs in Utrecht gehaald te hebben.
Er wordt ook omschreven dat je onbeperkt toegang hebt op online oefen examens, 4 praktijklessen + cbr praktijkexamen. Ik heb het ook aangeraden aan mijn 2 vriendinnen die ook hun theorie-examen en praktijk willen gaan doen, ik weet zeker dat als ik mijn theorie cursus heb gehad dat ik ga slagen voor mijn scooter rijbewijs in Utrecht. Als ik het niet zou halen waar we niet van uitgaan natuurlijk, krijg ik lekker mijn cursus gratis en hoef ik alleen voor mijn examen te betalen voor heet scooter rijbewijs in Utrecht.

Wilt u uw scooter rijbewijs in Utrecht halen? Dan raad ik bromo.nl aan!

Een goede site waar veel informatie met daarin wat u te wachten staat, veel verschillende soorten pakketten dus u heeft genoeg keuzes. 90% van de kandidaten slagen de eerste keer met een theorie cursus dit is zeker goed om te weten. U krijgt een ervaren cursusdocent met persoonlijke begeleiding. U kunt makkelijk contact opnemen via de mail, WhatsApp en via bellen.

U kunt zelf ook de pakketten bekijken op deze website

Ik ben erg tevreden met mijn pakket omdat ik weet dat ik hierdoor ga kunnen slagen, ik raad u deze website aan omdat:

  • U veel begeleiding krijgt via de website
  • U voor een goede prijs een pakket kunt aanschaffen
  • U 90% kans hebt om bij hun te slagen met een cursus

Wilt u toch meer informatie over de pakketten kunt u ook de website bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *