29 november 2021

Wat is een goedkope autoverzekering?

1 min read
Autoverzekering

Wanneer jij met jouw auto op de openbare weg rijdt zal je verzekerd moeten zijn. Alleen dan ben jij verzekerd mocht er iets gebeuren onderweg! Hou dus goed in de gaten dat jij de maandelijkse premie blijft betalen om verzekert je weg te kunnen vervolgen. Bovendien is de bekeuring voor het niet verzekerd rondrijden behoorlijk prijzig! De goedkope autoverzekering is niet alleen gunstig, het kan ook behoorlijk schelen in de maandelijkse premie!

Verzekering afsluiten bij Allianz Direct

In 2019 heeft Allsecur de nieuwe naam Allianz Direct gekregen. Dit houdt overigens niet in dat de premie hierdoor verhoogd is. Maar wel dat zij een samenwerking zijn aangegaan met andere Europese landen. Hierdoor word jij niet alleen in Nederland goed geholpen, maar in geheel Europa!

Al vanaf 2008 heeft Allianz Direct zich weten te specialiseren in een autoverzekering. Maar liefst zes jaar op rij hebben zij de “Best Service Award” mogen ontvangen. Een teken dat hun vakkundigheid en service subliem is. De voordelen van een goedkope autoverzekering bij Allianz Direct betekent ook meteen dat je geen eigen risico hoeft te betalen. Bovendien is het mogelijk om dagelijks de verzekering aan te passen wanneer je hier behoefte aan hebt. Dan nog niet gesproken dat zij 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar staan voor jou om de vragen te beantwoorden. Kortom, een verzekering via Overstappen.nl afsluiten bij Allianz Direct is niet alleen verstandig, maar ook voordelig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *