17 januari 2022

Voordelig een Ford F150 rijden

2 min read
ford f150

De Ford F150 is in Nederland echt in een opmars. Het was al jarenlang een van de meest populaire auto’s in Amerika, maar nu hebben Nederlanders deze auto ook ontdekt. Sportief uitgevoerd, veel ruimte, een uitstekende motor én onverwoestbaar: wat wil je nog meer? Helaas hangt hier natuurlijk ook een prijskaartje aan en kan niet iedereen het zomaar veroorloven om een Ford F150 te kopen. Daarom leggen wij in dit artikel uit hoe je voordelig een Ford F150 kunt rijden.

ford f150

Tweedehands Ford F150 kopen

Een goede manier om voordelig een Ford F150 te rijden is kiezen voor een tweedehands model. Tweedehands auto’s zijn namelijk een stuk voordeliger dan nieuwe auto’s. Dit hoeft niet te betekenen dat je straks in een oude bak rondrijdt waar elke week iets aan mankeert. Ook Ford F150 van slechts enkele jaren oud die goed onderhouden zijn, kun je al voor een voordelige prijs verkrijgen. Aangezien de kwaliteit van de auto zo goed is, kan hij dan ook nog heel wat jaren mee.

Ford F150 leasen

ford f150

Je hoeft natuurlijk niet per se een Ford F150 te kopen om hierin te kunnen rijden. Het is mogelijk om de Ford F150 te leasen. Je betaalt dan wel maandelijks een prijs, maar hier zitten ook de onderhoudskosten bij in. Zo hoef je niet in één keer een hoog bedrag te betalen, maar verspreid je dit eigenlijk. En je hoeft niet bang te zijn voor onverwachte hoge rekening voor het onderhoud.

Voordelen Ford F150

  • Enorm veel ruimte
  • Uitstekende motor: binnen 6,3 seconden naar 100 kilometer per uur
  • De buitenkant én de binnenkant zijn onverwoestbaar
  • Sportieve uitvoering