17 januari 2022

Top 5 elektrische fietsen

3 min read

Ga voor comfortabele elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn populair in fietsend Nederland. Elektrische fietsen zijn er in diverse soorten. Sommige e-bikes hebben een midden motor, anderen hebben een voorwiel of een achterwiel motor. Er zijn e-bike vouwfietsen en e-bike transportfietsen. De een kiest voor een elektrische stadsbike en weer de ander kiest voor een recreatieve sportieve e-bike. In de top 5 vind je elektrische fietsen die goed zijn getest.  

1. Batavus Milano E-go NuVinci Automatic Lage Instap

Een lage instap is er gewild bij fietsen in het algemeen. Veel mensen kunnen hun been niet hoog optillen, dit geld vooral voor mensen die slechter ter been zijn zoals ouderen. Deze doelgroep heeft baat bij een lage instap. De fiets is zeer comfortabel vanwege de midden motor en ligt dus stabiel op de weg. Je kunt er ongeveer 120 kilometer ver mee fietsen. Dit hangt tevens af van diverse factoren zoals tegenwind en het gewicht van de fietser. Met 25 kilometer per uur kun je een aardige snelheid bereiken met elektrische fietsen door middel van de trapondersteuning. Je bent veel minder snel moe dan bij een gewone fiets maar doet toch nog aan beweging. De Milano E-Go is een zeer comfortabele e-bike. De Bosch Active Line midden motor is van hoge kwaliteit. De automatische versnellingen en de hydraulische velgremmen zorgen voor meer comfort en veiligheid.  

2. Gazelle Orange C8 Hybrid

De Gazelle Orange C8 is een stijlvolle elektrische fiets. Het is een goedkope city bike. Hij is met een goed cijfer beoordeeld uit de city bikes reviews. Van de elektrische fietsen staat de motor in de midden positie bekend als het meest stabiel. De fiets beschikt over een impuls LCD display op het stuur waarop de snelheid en accuduur is af te lezen. De voorvork beschikt over comfortabele telescoop vering met een verende zadelpen. De fiets is ideaal voor korte afstanden binnen de stad.  

3. Gazelle Orange C7+ Hybrid

Een andere goedkope elektrische fiets is de Gazelle Orange c7 plus. Deze fiets is zeer geschikt voor zowel stadgebruik als om lange tour tochten mee te maken. De fiets zit comfortabel, rijdt zeer fijn en heeft een prettige lage instap waardoor opstappen makkelijk gaat. Je kunt er ongeveer 110 kilometer mee rijden als het mooi weer is. De motor zit in het midden en je kunt hem in accu’s van 300-500KwH krijgen.  

4. Sparta M7e Lage Instap

De Sparta M7e is een goedkope sportieve e-bike met lage instap. De fiets is in twee trendy zwart/wit kleuren verkrijgbaar. Je kunt de fiets voor lange afstanden gebruiken. Tevens kan deze fiets goed door heuvels rijden en beschikt ze over een hoog comfortgehalte.  

5. Giant Elegance E+ Lage Instap

De E+ elektrische fiets van Giant is in diverse uitvoeringen en kleuren te krijgen. De fiets heeft een elegante uitstraling en is geschikt voor dagelijks gebruik. De specificaties van deze goedkope elektrische fiets maken hem heel uitgebreid. De lage instap zorgt voor makkelijk op en afstappen. Zeker voor ouderen en mindervaliden is dat fijn. De Yamaha midden motor is zeer krachtig. Hij kan heel goed steile bergen beklimmen door middel van de 60Mn koppeling.  

Elektrische fiets Spirit

De relatief nieuwe Nederlandse elektrische fiets van het merk Spirit is ook de laatste tijd in opkomst. Wat betreft prijs kwaliteit verhouding is het zeker de moeite waard om het mee te nemen in jouw opties. Elektrische fiets Spirit bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *