Tips bij het kopen van een elektrische fiets of speed pedelec in Amersfoort

Pronto e-bikes 

Pronto e-bikes is een merkonafhankelijke E-bike winkel met een moderne werkplaats. Pronto e-bikes biedt verschillende soorten elektrische fietsen aan van de volgende merken: Stromer, Specialized, Riese & Müller, QWIC, Carqon en NIU. Je kan bij Pronto e-bikes een gratis proefrit maken zodat jij met de juiste fiets naar huis gaat. Door enkel elektrische fietsen aan te bieden is Pronto e-bikes hartstikke duurzaam. Ze bieden verschillende soorten fietsen aan: bakfietsen, e-bikes, speed pedelec en e-scooters. 

Speed pedelec

Wil je een speed pedelec kopen? Fiets met 45 kilometer per uur op een speed pedelec van Stromer, Specialized, Riese & Müller, of QWIC. Perfect voor woon-werkverkeer of wanneer u houdt van lange afstanden fietsen. Maak nu een gratis proefrit op een speed pedelec bij de showrooms in Amersfoort en Utrecht.

Premium E-bike

De elektrische fiets is het ideale groene vervoersmiddel voor onder andere families, forenzen en uiteraard fietsliefhebbers. Wilt u een e-bike kopen? Test ze eerst uit. Maak een gratis proefrit op uw favoriete modellen in de merkonafhankelijke e-bike winkels in Utrecht en Amersfoort.

Elektrische bakfietsen 

Elektrische bakfietsen zijn een groene, gezonde en comfortabele manier om met het gezin of de hond op pad te gaan. Daarnaast is de e-bakfiets ook razend populair onder pakketbezorgers en dienstverleners zoals fysiotherapeuten en klussers.

Bij Pronto verkopen ze uitsluitend premium bakfietsen. Het is ook mogelijk om alle e-bakfietsen privé of zakelijk te leasen. Test nu zelf uw favoriete bakfiets uit. Plan uw gratis proefrit in de showrooms in Amersfoort en Utrecht.

E-bike kopen in Amersfoort 

Pronto e-bikes heeft onlangs naast de showroom in Utrecht ook de showroom geopend in Amersfoort. In de showroom in Amersfoort test u gratis en vrijblijvend alle e-bikes uit het assortiment. Gecertificeerde specialisten helpen u met het vinden van de juiste e-bike. Op zoek naar een e bike Amersfoort? Ga naar de Pronto e-bikes showroom in Amersfoort. 

Geef een reactie