Superlease.nl

Op zoek naar een goede leasemaatschappij? Ga dan zakelijk auto leasen bij superlease.nl. Hier vind u voor alle automerken en modellen alle verschillende lease mogelijkheden. Of u een brandstofauto zoekt, of een hybride of volledig elektrisch, of zelfs een bus, alles is hier mogelijk.

Alle modellen

Alle auto`s en modellen kunt u vinden bij Superlease.nl. Denk aan een Volkswagen leasen bij superlease, of een Toyota crolla touring zakelijk leasen, of Lease je Skoda bij superlease, alles is mogelijk. Diverse gediplomeerde lease experts staan voor u klaar om u te helpen bij uw keuze. Tevens gaan zij graag met u het gesprek aan, om te kijken welke leasevorm voor u en uw bedrijf het meest voordelig is.

Leasevormen

Wanneer u voor zakelijk auto leasen bij superlease.nl kies, kunt u uit meerdere lease vormen kiezen. Het is daarom ook zeer interessant om u door onze experts te laten informeren hierover, om te bekijken wat voor u de voordeligste optie is. Er zijn verschillende opties mogelijk:

  • Flexibel auto leasen
  • Financial lease 
  • Shortlease
  • Full operational lease

Service

Wat is een leasemaatschappij zonder service? Bij zakelijk auto leasen bij superlease.nl hoort natuurlijk goede service. Superlease.nl is een onderdeel van de DIGO autogroep. Hierbij staan twee vakgarages volledig voor u klaar, om het onderhoud aan uw auto, en alle andere merken en modellen uit te voeren. Alle monteurs zijn optimaal getraind om u als klant volledig te ontzorgen. Wanneer uw auto onderhouden moet worden, wordt de auto bij u opgehaald en teruggebracht op de door u aangewezen locaties. Op deze manier verliest u geen tijd doordat u zelf de auto weg moet brengen en op moet halen. Op dit moment is deze service alleen nog maar beschikbaar binnen de regio Zuid Holland. Woont u buiten deze regio, ook dat is geen probleem, vraag dan naar de mogelijkheden.

Geef een reactie