groen

Stel je eigen bakfiets samen

Zelf een product samenstellen zorgt ervoor dat je altijd precies krijgt wat je wil. Het heeft dus voor veel mensen altijd de voorkeur. Wat als we je vertelden dat je nu ook je eigen bakfiets kunt samenstellen? Het is mogelijk, en je kunt het ook nog doen uit huis.

De E-Dolly

Waarom een bakfiets

Waarom zou je een bakfiets willen hebben? Nou, dat heeft verschillende redenen. Een bakfiets is bijvoorbeeld heel handig om je kinderen mee te vervoeren. Steeds meer ouders verkiezen de bakfiets boven de auto. Dat is omdat de bakfiets allereerst een stuk goedkoper is. Daarnaast ben je goed voor het milieu, want een auto voor al die korte ritjes door de stad kost een hoop geld. Bovendien is een auto altijd duur, ook als hij stilstaat. De bakfiets geniet daarom voor veel mensen de voorkeur. 

met middenmotor

Elektrische bakfietsen


Ben je jong en fit? Dan kun je ervoor kiezen een normale bakfiets te kopen zonder motor. Het is een goede work out en als je niet al te veel goederen of personen vervoert, is het te doen. Het is echter wel goed om te realiseren dat rijden op een bakfiets een stuk zwaarder is dan op een normale fiets. Niet alleen is de fiets zelf een stuk zwaarder, je hebt ook te maken met een lading die je nog trager maakt. Denk dus goed na of je dit aankunt en vooral of je er zin in hebt, door weer en wind. Zo niet, kies dan een elektrische fiets.