Rijschool verzekering

Waarom rij-instructeurs een aansprakelijkheidsverzekering nodig hebben? Als u van beroep rij-instructeur bent, denkt u misschien niet dat een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering iets is dat u nodig heeft, maar als u de deur van uw auto op het verkeerde moment opent, kan dit een persoon raken en letsel veroorzaken bij een voorbijgaand publiek. Daarom is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering belangrijk. U leert verschillende mensen een nieuwe levensvaardigheid, hierbij wilt u niet dat iets u in de weg staat. Dit type verzekering biedt u bescherming tegen de kosten van onverwachte incidenten waarvoor rij-instructeurs aansprakelijk kunnen zijn. Deze kunnen resulteren in financiële moeilijkheden voor u en uw bedrijf. Een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor rij-instructeurs is niet verplicht, maar essentieel om het voortbestaan van uw bedrijf te verzekeren met een rijschool verzekering
.

Rijschool verzekering: veelvoorkomende soorten claims

U opent het portier van uw geparkeerde auto en raakt een fietser, waardoor u gewond raakt.
Als u de motorkap sluit, vangt u de hand van één van uw leerlingen, waardoor deze breekt.
Voor een eerste rit ontmoet u een klant in zijn huis en stoot u per ongeluk een vaas om, waardoor deze breekt. Deze rijschool verzekering is optioneel, maar wij raden u zeker aan om deze te hebben. Bovendien, als u werknemers in dienst heeft, kunt u werkgeversaansprakelijkheid eisen om compensatie te bieden in het geval ze gewond raken of schade veroorzaken. Kortom, zorg voor een goede rijschool verzekering.

Wettelijk rijschool verzekering

Zorg voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw rijinstructiebedrijf
Wij vergelijken een reeks vertrouwde verzekeraars, zodat klanten de beste verzekeringsaanbieder voor hun bedrijf kunnen kiezen.

Het verkrijgen van de juiste verzekeringspolis is vrij eenvoudig:
Stap 1 – Maak uw beleid met ons eenvoudige online formulier.
Stap 2 – Vergelijk offertes van verstrekte verzekeraars.
Stap 3 – Koop uw favoriete omslag online.
Stap 4 – Ontvang uw documenten onmiddellijk online of laat ze naar u posten.

Geef een reactie