17 januari 2022

Rijschool Hoofddorp

2 min read
Rijschool Dorland

Nu ik eindelijk volwassen werd, hoorde dit voor mij samen met het inwinnen van mijn vrijheid. Ervoor was ik steeds op stap met het openbaar vervoer, maar nu kon ik dus eindelijk gaan voor een rijbewijs. Natuurlijk moest ik hiervoor ook op zoek gaan naar een rijschool in Hoofddorp. Na wat zoekwerk op internet kwam ik dan ook terecht op deze website.

Mijn ervaring met deze rijschool

rijschool Hoofddorp

Mijn eerste indruk werd natuurlijk gevormd door het bekijken van de website zelf. Deze vond ik al zeer verzorgd, zeer duidelijk, en zeer helder. Zo zag ik ook meteen dat deze rijschool een gemiddelde score behaalde van 8,1/10, wat toch wel zeer hoog is. Dit zorgde er dan ook meteen voor dat ik meer vertrouwen kreeg in de rijschool. Hierop kon ik bijvoorbeeld al zien dat ik een proefles kon nemen om te bekijken of het klikte met de begeleider en zo wist ik ook meteen hoeveel lessen ik waarschijnlijk zou moeten nemen om te kunnen slagen.

Rijbewijs

Dit laatste heb ik dan uiteraard ook gedaan. Ik vond het geen slecht idee om eerst deze rijschool een beetje te ‘testen’ door een proefles te nemen. Dit kostte me ook maar 25 euro. Indien het echt zou tegenvallen, dan was ik niet veel geld kwijt. Ik heb dit dus aangevraagd en niet veel later kon ik ook effectief deze proefles gebruiken. Deze les viel dan ook zeer goed mee. Ik had een klik met de begeleider en voelde me meteen op mijn gemak gesteld. Bovendien was de begeleider ook echt deskundig. Ik heb meteen meer lessen aangevraagd. Ik ben er achteraf gezien nog steeds zeer tevreden over. Kortom, ik raad deze rijschool in Hoofddorp graag aan aan anderen. Voor mij was het dit dubbel en dik waard.