17 januari 2022

Luchtvracht

2 min read
vliegtuig

Goederenvervoer door de lucht? Besteed het uit aan de juiste vervoerder

Als bedrijf zijnde dat fysieke spullen produceert en in de markt brengt heb je de zware taak om deze spullen ook daadwerkelijk bij de klanten te krijgen die ze willen hebben. Daarvoor zullen je producten soms een indrukwekkende reis af moeten leggen. Heb je afnemers in vele landen in de wereld, dan ligt het voor de hand dat je je goederen ook met het vliegtuig zult moeten laten transporteren. Wanneer het gaat om zo’n opdracht op het gebied luchtvracht is het zaak om een vervoerder te kiezen die daar ook daadwerkelijk goede ervaringen mee heeft. Bij het organiseren en het goed uitvoeren van een luchtvracht komt immers heel veel kijken. Als het echter goed wordt georganiseerd en uitgevoerd, dan loont het wel degelijk de moeite. Hieronder lees je wat zoal de voordelen zijn van het laten uitvoeren van transport door de lucht.

luchtvracht

De voordelen van goederenvervoer door de lucht op een rijtje

Als je het vergelijkt met andere manieren om goederen te laten transporteren, dan heeft een transport per vliegtuig de volgende voordelen te bieden:

  • Transport door de lucht is de veiligste manier van transport die er bestaat. De kans dat er tijdens een vlucht iets met de vracht gebeurt is werkelijk nihil. Dit valt over met name transport over de weg jammer genoeg niet te zeggen.
  • Je kunt luchttransport inzetten voor zowel grote als kleine zendingen.
  • Met luchtvracht zijn er altijd combinaties mogelijk met andere methoden om je lading te transporteren.
  • Je kunt je goederen in relatief (zeer) korte tijd op bijna alle plekken in de wereld aanwezig laten zijn.
  • Met de luchthavens van Amsterdam en van Brussel in de buurt heb je twee vliegvelden met een enorm netwerk en een dito bereik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *