17 januari 2022

Comfortabel en veilig op de motor

2 min read
motorkleding

Je wilt als motorrijder natuurlijk een mooi en flitsend pak hebben, maar het belangrijkste is dat een motorpak de bescherming biedt die je nodig hebt. Het materiaal en de maat van de kleding bepaald in veel gevallen of de kleding comfortabel zit. Motorkleding kan gemaakt zijn van diverse materialen, ook ventilatie is belangrijk anders zweet je weg op de motor. Rijd je veel in de winter dan moet de kleding ook voldoende warmte geven, lange en korte ritten moeten overbrugt worden zonder kou te ervaren.

motorkleding

De verschillende materialen van kleding voor de motor

Over het algemeen zit motorkleding van textiel iets ruimer dan kleding van leer. Tijdens de echt koude dagen kun je eronder nog thermokleding dragen om warm te blijven. Kleding voor de motor van leer dient strak om je lichaam te zitten, leer rekt uit en gaat helemaal naar je lichaam zitten. Het is belangrijk dat de protectoren op de goede plaats zitten. Protectoren maken je kleding voor de motor nog veiliger. Ze dienen goed aan te sluiten en geen speling te vertonen op het moment dat je valt.

Groot assortiment kleding voor de motor

motorkleding

Bij voordeelhelmen.nl heb je een groot assortiment aan motorkleding, voor de sportieve rijder maar ook voor degene die in het weekend een rit maken. het belangrijkste zijn twee essentiële punten, bescherming en de kleding moet comfortabel zitten. Ook voor dames heeft de webshop meer dan voldoende te kiezen, wil je liever het assortiment voelen en ervaren dan kun je ook in de winkel langskomen. De ervaren medewerkers voorzien je van alle belangrijke informatie.